Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА обяви цените на абонаментните карти за предстоящия сезон

0
ЦСКА фенове шествие

Ръководството на ЦСКА съобщи в официалния сайт на клуба, че абонаментите карти за предстоящия футболен сезон вече са в продажба. От вчера (понедленик) желаещите да си закупят сезон билет за ст. „Българска армия“ могат да направят това онлайн, а от четвъртък (23.06) ще могат да го направят и  на каса на EasyPay, както и от касата до фен магазина на стадион „Българска армия“, която ще работи всеки ден от 11:00 до 19:00 часа.

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на „Армията“ и Националния стадион само за Първа лига и турнира за Купата на България (без финала).

Цените на картите са, както следва:

– Сектор А – 175 лева

– Сектор В – 115 лева

– Сектор Г – 85 лева

– ВИП ложа – 1300 лв. с включен паркинг

Продължава продажбата на семейни карти за сектор „В“. При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор „В“ ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК – цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

От този сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на каса!

Всеки един картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената.

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 30 юни 2022 г. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.

Видяно 23 пъти

Автор

Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.