Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА няма как да е сочен за аутсайдер в това дерби

0
ЦСКА Жорди Кайседо
Lap.bg

В неделя от 17:00 часа Националният стадион „Васил Левски“ ще се превърне в арена на поредния епизод от Вечното дерби между ЦСКА и Левски.

Двата столични гранда сякаш вече по навик няма какво да делят в класиране, но този мач никога няма да бъде без значение. В момента в широкото медийно пространство ни се представя картина как „сините“ се намират в страхотен подеб и „червените“ едва ли не са аутсайдер. Букмейкърите пък са на различно мнение и това не е маловажно.

ЦСКА разполага с по-силните футболисти и който каквото иска да говори. 

Може през пролетта отборът да се представя на приливи и отливи, но само преди малко повече от месец изпусна три стопроцентови положения срещу същия съперник, който така и не създаде голова възможност за 90 минути.

На пейката може да не е типичният убиец на „сини“ мечти Стойчо Младенов, но Алън Пардю е едно от най-големите имена, които са били на треньорската позиция у нас.

Неговата роля изобщо няма да е малка в това Вечно дерби. Британецът има сериозен опит в такива важни мачове и много добре може да мотивира възпитаниците си, както и да извлече максимума от тях.

На другата скамейка ще липсва Станимир Стоилов, което също не е маловажно.

Мъри няма да има право на достъп до съблекалнята и мотивиращата реч ще трябва да дръпнат неговите помощници. Сърцатият защитник Хосе Кордоба също е наказан, което може да отвори пробойни в защитата на вековниците, от които головата машина Жорди Кайседо да се възползва.

Трудно е да поставим ЦСКА в ролята на аутсайдер в това издание на Вечното дерби, колкото и някои хора да го повтарят.

Разбира се, резултатът ще каже всичко.

Видяно 28 пъти

Автор

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.