Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА не вкара нито един гол на Левски през 2022

0
ЦСКА
Lap.bg

ЦСКА ще иска да забрави час по-скоро 2022 година. До края на нея няма да има повече издания на голямото съперничество с Левски, а до момента се изиграха цели четири.

В нито едно обаче 31-кратният шампион на България не успя да вкара в „синята“ врата. Това е много притеснително за всички в Борисовата градина. Два от мачовете за първенство от пролетния дял завършиха при резултат 0:0.

След това мина и финалът за Купата на България, който беше загубен с 0:1. Днес „червените“ отстъпиха с 0:2 пред Левски и това прави серията още по-кошмарна.

По този начин след над 360 минути футбол ЦСКА не успя да реализира нито един гол във вратата на големия си съперник, което звучи много притеснително. Феновете също не правят положението на клуба по-лесно, бойкотирайки го и оставяйки празен сектор Г, който обичайно е опора в трудните моменти.

Видяно 8 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.