ЦСКА не трябва да продава Жорди Кайседо на всяка цена

0
Жорди Кайседо
Снимка: Twitter

Голямата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо донесе известна доза главоболия на феновете последните дни. Около нападателя се завъртя сага, след като не успя да пристигне за първия етап от летния подготвителен лагер в Австрия.

Първоначално беше в почивка след мачовете на националния отбор на Еквадор. Впоследствие не се появи в уреения ден. Всеки ден излизаше противоречива информация за него, а най-много напрежение подклаждаше миниджърът му. Загвори се, че е в Истанбул и че готви бягство. 

В крайна сметка, Овена вече е при съотборниците си и тренира на пълни обороти. Очаква се с него атаката на отбора да изглежда по коренно различен начин. Все повече наближава началото на сезона и за „червените“ ще бъде по-трудно да му намерят заместник. Тимът е зависим от Жорди, който се превърна в основен източник на попадения миналата кампания. 

Самият факт, че нито един от резервните нападатели не вкара гол, говори достатъчно. Ахмед Ахмедов, Бисмарк Чарлс и Калоян Кръстев така и не се разписаха в шампионата. Кайседо пък се представи на ниво през първия си сезон в Борисовата градина и интер към него не липсва от редица чужди отбори. 

Отбеляза и първия си гол за националния тим на Еквадор. Очаква се да играе на Световното първенство в Катар през есента. По този начин ЦСКА ще спечели пари от него, които ще получи от ФИФА. На „Армията“ не трябва да го продават на всяка цена лятото, защото при нов пробив в европейските клубни турнири цената му ще се вдигне дори още повече. 

Видяно 15 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.