Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА намери заместник на Пардю

0
ЦСКА
Снимка: Twitter

ЦСКА е на път да намери заместник на Алън Пардю. Клубът е в напреднали преговори със сръбския специалист Саша Илич, който изведе Чукарички до третото място в първенството на нашата съседка и участие в Лига на конференциите. Илич бе вариант за поста и в средата на април, когато трябваше да замени подалия оставка Стойчо Младенов, но тогава отказа.

Сега обаче двете страни не само са подновили преговорите, но вече са и близко до споразумение. Чашата на недоволството на „Българска армия“ преля след загубения финал за Купата на България от Левски, както и след последните двата мача в първенството с Ботев (Пловдив) и Черно море. В тези три срещи армейците не само не записаха победа, но и не вкараха гол.

Това окончателно е убедило ръководството, че въпреки богатата си визитка Алън Пардю не е подходящия човек за треньор на ЦСКА, въпреки че беше обявен за постоянен такъв. Шефовете искали да намерят наставник, под чието ръководството тимът ще играе модерно, резултатно и печелившо и са се спрели на Саша Илич.

Видяно 45 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.