BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА излиза с резерви и юноши срещу Черно море

1
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Голяма част от титулярите на ЦСКА няма да вземат участие в последния кръг от първенството. В него столичният гранд гостува на Черно море в неделя от 20:30 часа.

„Червените“ няма как да бъдат изместени от второто място в класирането до края. Така няколко от чуждестранните играчи са получили позволение да се приберат в родните си страни. 

Сред заминаващите по-рано са Густаво Бусато, Жеферсон, Маурисио Гарсес, Браян Морено и Бисмарк Чарлс, който е и контузен.

Звездата Жорди Кайседо ще се бори за голмайсторския приз с Пиерос Сотириу от Лудогорец до последната минута от първенството. За сега кипърецът го води с един гол.

От администрацията на ЦСКА вече са започнали да уреждат самолетните билети на футболистите, които заминават. На тяхно място ще се появят резерви и юноши на отбора. 

Видяно 24 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Неможачите ще лягат на Тича