ЦСКА има спешна нужда от крило, а не недоразумението Вилдсхут

0
ЦСКА Яник-Сони Вилдсхут
Lap.bg

Яник-Сони Вилдсхут успя да се превърне в най-недолюбвания футболист за феновете на ЦСКА. Нидерландецът в момента е сочен с пръст повече и от играч на големия враг Левски.

От началото на сезона е твърд титуляр без да има нито един гол или асистенция.

Стойчо Младенов вижда в него потенциал и продължава да го налага, но с действията си Вилдсхут къса нервите на всички, които обичат столичния гранд.

Нескопосаните му отигравания в атака станаха марка на всеки мач с участието на „червените“.

Ударите му са неточни, слаби или закъснели. В удачни моменти избра да шутира вместо да подаде на свободен съотборник на стопроцентова позиция. 

Стойчо Младенов

В други случаи се паникьосваше и губеше топката, докато измисли как да я отиграе.

До сега Вилдсхут е коствал поне 5 точки на ЦСКА в първенството и още толкова в турнира Лига на конференциите.

Столичният гранд има нужда от ново крило, което не се притяснява и е ефективно. Ясно е, че Яник-Сони някога е бил добър футболист, но в момента е бледа сянка на себе си. Съвсем не е сигурно, че ще излезе от психическата дупка и ще върне формата си.

Рисковете с него са твърде много. Седмица след седмица той продължава да изпада в амок.

Преди време на „Армията“ играеше Кирил Десподов. Неговите отлични центрирания, страхотни изпълнения от статични положения в комбинация с головете и скоростта му го направиха звезда. Сега наблюдаваме тромав високогабаритен чужденец, който получава твърде много шансове.

Младите български момчета, които са гладни за успехи и да се докажат в ЦСКА не биха имали и половината от възможностите, които Вилдсхут пропиля. Въпросът е докога ще го търпят Стойчо Младенов и останалите от щаба на „червените“.

Видяно 53 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.