ЦСКА играе контроли с Олимпиакос и Вердер

0
цска
Снимка: lap.bg

Шампионът на Гърция Олимпиакос, немският Вердер Бремен и австрийският Вакер Инсбрук обявиха, че ще играят приятелски мачове с носителя на Купата на България за миналия сезон ЦСКА. Възпитаниците на Любо Пенев ще премерят сили с Олимпиакос на 30-ти юни, а срещата ще се проведе по време на подготвителния лагер на отбора в Швейцария.

На 4-ти юли „армейците“ се изправят и срещу Вердер Бремен, който ще играе във Втора лига на Германия от следващия сезон. На 26-ти юни пък „червените“ ще играят с Вакер Инсбрук, който завърши на 4-то място изминалия сезон във Втора лига на Австрия.

Очаква се по-късно днес на пресконференцията на Любо Пенев да бъде дадена повече информация относно подготовката на ЦСКА през лятото. Първият официален мач за столични тим е на 17-ти юли срещу Лудогорец.

Видяно 27 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.