ЦСКА и Левски се обединиха в благодорна кауза

0
цска левски

ЦСКА и Левски се обединиха в мач с благородна кауза под надслов „Обединени в грижа за мъжкото здраве”. Въпреки че срещата бе с приятелски характер двата тима, съставени от бивши играчи на „червени“ и „сини“, които в този мач бяха „бели“ и лекари от три болнични заведения Аджибадем Сити Клиник, показаха хъс и спортна злоба и си спретнаха голово реми 4:4, което бе решено на дузпи.

При наказателните удари „сините“ бяха по-точни като вкараха четири от шестте си дузпи. За ЦСКА се разписа само помощникът на Саша Илич – Милорад Пекович.

ЦСКА бе представен от старши треньора Саша Илич, помощникът му Милорад Пекович и Ивайло Иванов-Пифа, а треньори на тима бяха легендарните Димитър Пенев и Георги Велинов. Самият Илич бе причината да се стигне до дузпи, след като асистира за изравнителния гол за 4:4.

В състава на Левски личаха имената на бронзовия медалист от САЩ ’94 Даниел Боримиров, както и съотборниците му от средата на първото десетилетие на този век Станислав Ангелов, Милан Коприваров и Емил Ангелов

Видяно 19 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.