ЦСКА и Болоня не се разбраха за Валентин Антов

0
валентин антов цска
Снимка: lap.bg

Отборите на ЦСКА и Болоня не са успели да стигнат до споразумение за защитника на „червените“ Валентин Антов, което означава, че младият българин няма да продължи кариерата си в италианския отбор от Серия „А“.

20-годишният софиянец игра бе даден под наем в „рособлу“ през изминалия полусезон, записвайки участие в 5 мача. Италианското издание „Tutto Bologna Web“ твърди, че клубът от Борисовата градина  не е бил съгласен да отстъпи услугите на Антов за още един сезон под наем под ръководството на Синиша Михайлович.

„Хрътките“ няма да отправят нови оферти за национала ни и вече са насочили вниманието си към нови футболисти, които да привлекат в редиците си. В първоначалния контракт между ЦСКА и Болоня съществуваше клауза за задължително закупуване, а условието бе Антов да играе минимум 30 минути в поне 8 мача. Тогава италианците трябваше да платят за него 3,5 милиона евро.

Видяно 30 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.