BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА готви мащабна чистка и селекция

0
ЦСКА тренировка
cska.bg

Ръководството на ЦСКА планира горещо лято с много напуснали и много нови футболисти. От „Борисовата градина“ ще си тръгнат куп играчи, а на тяхно място ще дойдат нови.

Към изхода от клуба вече гледат Брадли Мазику и Греъм Кери, чиито договори изтичат и няма да бъдат подновявани. От отбора си тръгват също така Жеферсон и Йоан Баи, очаква се да има купувач за звездата Жорди Кайседци, а изглежда Бисмарк Чарлс, Калоян Кръстев и Ахмед Ахмедов също няма да останат. Последните трима така и не успяха да се докажат в ЦСКА.

В тази връзка на „Армията“ се готвят усилено за летния трансферен прозорец, като вече са набелязани няколко футболисти и изявите им ще се следят до края на сезона. „Червените“ търсят ляв бек, двама полузащитници и централен нападател. Очаква се ЦСКА да пробва да привлече общо шестима играчи, като един от тях се знае – Па Конате от Ботев (Пловдив), за когото вече има проведени разговори.

В последните години ЦСКА винаги е много активен по време на летния трансферен прозорец. Преди всеки сезон в клуба акостират минимум шестима нови играчи, но засега голямата цел – сваляне на Лудогорец от върха, още не е постигната.


Видяно 32 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.