Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА е заплашен с лишаване от домакинство

0
ЦСКА София
Снимка: lap.bg

ЦКСА може да играе пред празни трибуни в следващите си два домакински мача и да бъде санкциониран с 20 000 лева заради атаките на неговите привърженици срещу делегацията на ЦСКА 1948. В двубоя между двата тима в понеделник феновете на домакините мятаха седалки и бутилки по служебните и длъжностните лица на гостите – в ложите и на пистата.

Според дисциплинарния правилник на БФС това се води малтретиране, което се санкционира с до две срещи и глоба по 10 000 лева на мач. Тълкуването на правилника може да доведе и до по-тежко наказание, но е малко вероятно да се стигне до него.

Това обаче няма да е единствената санкция. ЦСКА ще бъде глобен и за навлизане на запалянко на терена по време не игра, за криене на топки от децата, които трябва да ги връщат, мятане на бутилки по страничния съдия и редица други неща.

Видяно 13 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.