ЦСКА бие шута на трима играчи

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Ръководството на ЦСКА внесе яснота относно селекционната политика на клуба. „Червените“ признаха, че преговарят с двама нови футболисти и ще се разделят с трима играчи от настоящия състав. „Взаиомовръзката и работата между треньора Саша Илич, ръководството и собствениците на клуба са в абсолютен синхрон на всички нива. Напрежение между тях не е имало, дори напротив – комуникацията е на ежедневна база, по всички въпроси и в пълно разбирателство. Основните теми, които се обсъждат през този период, са, разбира се, трансферите. И по този въпрос има пълно единомислие“, съобщиха от ЦСКА.

„Обобщени накратко фактите звучат така: Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по изискване на Саша Илич. Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше предложен на треньора от ръководството и категорично одобрен от Илич. Данило Асприля не е опция за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше предложен на клуба, но треньорът не го одобри. Всяка друга информация в медиите е плод на спекулации. По желание на Саша Илич клубът прави всичко възможно да привлече още двама нови футболисти, поискани лично от треньора. Отново по желание на Саша Илич се водят преговори за разтрогването на договорите на трима футболисти. При официализиране на раздялата, тя ще бъде съобщена първо от клуба“, се казва още в официалното съобщение на „червените“.

Видяно 17 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.