Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА: Ако искате да купим титла – няма да го направим

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА коментира от официалния клубен профил в социалната мрежа Facebook под въпрос на фен относно позицията на отбора за инцидента на полувремето в сектор „Г“. 

Както е известно, столичният гранд обяви, че ще вземе всички мерки подобно нещо да не се повтаря. В любопитен отговор от клуба обявяват, че няма как да потъпкат принципите си – било то, за да вземат титла на България на всяка цена. 

„Досега не сме си позволявали да коментираме фразата „на всяка цена“, защото искахме постепенно да говорим с действия и с тях да докажем колко точно значи ЦСКА за нас. Но нека разясним. За нас съхраняването на ценностите, традициите и пламъкa на ЦСКА е на всяка цена“, обявиха 31-кратните шампиони. 

„Готови сме на саможертви повече, отколкото можете да си представите. Но не сме готови да прекрачим граници, които потъпкват принципи. Именно защото сме в ЦСКА. Ако искате да купим титла – няма да го направим. Ако искате да сме на върха нечестно – няма да го направим. Ако случката от вчера значи „на всяка цена“ – отново няма да подкрепим.“

„Цитатът „Но не на всяка цена” е изваден от контекст и феновете добре го знаят. Те самите вярват във всичко, което бяхме написали тогава, защото самите те са коректив и неведнъж са давали гласност на множество проблеми. По същия начин, по който дадоха гласност на недопустимите сцени вчера“, обявиха от ЦСКА. 

Видяно 26 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.