ЦСКА 1948 ще бъде хит през новия сезон

0
ЦСКА 1948
Снимка: lap.bg

Три контроли срещу елитни отбори, три победи и дванайсет вкарани гола, което прави средно по четири на мач. Това е равносметката от първите летни проверки на ЦСКА 1948.

Това е и едно прекрасно начало за новия треньор на клуба Любослав Пенев, който отдавна се увековечил в историята на родния футбол. Първо като играч с екипа на ЦСКА и националния тим на България, а после и като наставник, най-вече с това, което постигна в Литекс и ЦСКА.

Вън от съмнение е, че Любо е зареден със сили и енергия да се справи с новото и поредно предизвикателство. Със сигурност той ще въведе строга дисциплина и радикално ще промени стила на игра на ЦСКА 1948, за да върви нагоре.

Отчитайки начина на работа на Пенев, неговите доказани методи и умения и това че всичко в този клуб е изрядно и са създадени необходимите условия за правене на футбол, не е трудно да се предположи, че Даниел Наумов, Сашко Александров, Ивайло Чочев, Георги Русев, Галин Иванов, Алекс Колев, Джонатан Перейра и компания могат да се превърнат в хит през новия сезон в групата на майсторите.

Българският футбол има нужда точно от такива отбори – финансово и организационно обезпечени, и с огромен спортно-технически потенциал. Отбори, които могат да окажат сериозна съпротива на всеки, да объркат сметките на най-силните и да завържат битката за влизане в първата шестица.


Видяно 29 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.