ЦСКА 1948 рискува да се сгромоляса без Ел Голеадор

0
ЦСКА 1948
Снимка: lap.bg

Българите сме царе да разваляме хубавата работа или бързо да разрушаваме изграденото. Точно това се случи в ЦСКА 1948 с напускането на Любослав Пенев.

Причината засега не е обявена официално и едва ли това ще се случи от страна на ръководството, но на тези, които следят футбола, им е ясно, че вината не е в Ело Голеадор. За какво му е на Любо да си тръгва, когато под негово ръководството отборът надгради и изигра най-успешния си полусезон в краткото си до този момент присъствие в елита.

По-скоро този, който отпрати Пенев, да излезе и да каже защо го направи. Почеркът му е един и същ, само специалистите са различни, тъй като през последните години треньорите в този тим се сменяха като носни кърпички.

Оставам с впечатление, че този човек иска единствено той да обира славата и подходът му наподобява този на легендарния президент на Атлетико Мадрид Хесус Хил. Последният един ден събрал играчите си й им казал: Ако някой от Вас си мисли, че е звезда, дълбоко греши, защото единствената звезда тук съм аз. Обаче къде стои във футбола Хил и къде този бос от Бистрица.

Много жалко е за ЦСКА 1948, че Любослав Пенев повече няма да води тима. Защото с него начело „червените“ бяха реален претендент за бронзовите медали и евровизи и сред фаворитите за спечелване на Купата на България.

Сега като нищо отборът може да се сгромоляса напролет, щом за пореден път се оказа, че треньорът не е силната фигура в него.


Видяно 38 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.