ЦСКА 1948 привлече национал

0
Иван Караджов
Снимка: lap.bg

ЦСКА 1948 привлече вратаря Иван Караджов. Днес от Арда обявиха, че се разделят с национала по взаимно съгласие и след като той стана свободен агент, прие офертата на „червените“ от София.

Така конкуренцията за вратарския пост в тима става убийствена, тъй като до този момент титуляр беше друг национал – Даниел Наумов. Караджов е поредното ново зимно попълнение на ЦСКА 1948. Преди него бяха привлечени Александър Александров, Васил Шопов и Венцислав Василев от Царско село, Андон Гущеров от Левски (Лом), Христо Каймакански от Марек и Стивън Езе и Дуде Ндонгала от Спортист (Своге).

Очаква се селекцията да продължи след Нова година и да се вземат нови българи и чужденци, като процесите ще зависят и от евентуалната продажба на Ивайло Чочев, за който се водят преговори с Лудогорец.

Видяно 35 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.