ЦСКА 1948 привлече бразилски защитник

0
Хелитон Джордж
Снимка: Сайт на ЦСКА 1948

Бразилецът Хелитон Джордж официално се присъедини към ЦСКА 1948. 26-годишният защитник сложи подписа си под договор с „червените“ в клубния офис. Той започна веднага индивидуални тренировки, за да може да подобри кондиционното си състояние и скоро да се включи в пълноценните занимания под ръководството на старши треньора Любослав Пенев.

Високият 195 см Хелитон играе като централен бранител, но може да бъде ползван и като дефанзивен халф. В досегашната ки кариера той е носил екипите на бразилските Санто Андре, Фигейренсе АБЦ ФК и втородивизионния португалски Ковиля, за който през миналия сезон записа 35 мача и 6 гола.

Хелитон позира за снимки с екипа на армейците и призна, че няма търпение възможно най-бързо да получи шанс да играе и да защитава емблемата на ЦСКА 1948.

Видяно 17 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.