BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ЦСКА 1948 постави голяма цел на Любо Пенев

0
Любослав Пенев
Снимка: lap.bg

След като столичен клуб в елита успя да привлече за треньор доказано име в родния футбол, стана ясно и каква цел му е поставена. Ако легендарният нападател я постигне, това ще бъде най-големия успех в историята на клуба, който започва поредния си сезон при майсторите.

Собственикът дава едни от най-големи заплати и сега също ще бъде щедър, защото очевидно съставът им нужда от надграждане, за да реализира своите високи амбиции. Сигурно е, че и под ръководството на новия наставник отборът ще продължи да практикува привлекателен футбол. 

ЦСКА 1948 пусна специален клип с деветки, от който се разбира, че договорката с Любослав Пенев да поеме тима е факт. Спонсорът на „червените“ Цветомир Найденов също приветства назначението на Ел Голеадор. При преговорите босът е постави като цел на Пенев да класира ЦСКА 1948 за европейските клубни турнири и му е обещал, че ще разполага с необходимия бюджет, за да го направи.

Бившият водач на атаката на ЦСКА, Валенсия, Атлетико (Мадрид) и Селта ще обяви утре каква е визията му за развитието на ЦСКА 1948.

Видяно 27 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.