Цяла България чака отговори от Гриша Ганчев

0
Гриша Ганчев
Снимка: lap.bg

Положението в ЦСКА в момента е трагично. Трудно е да се каже как се стигна до такава деградация само в рамките на 2-3 месеца, но е факт. Отбор и публика не са били толкова разединени от години. Самият състав се очаква да бъде подменен почти изцяло. 

На фона на всичко това Гриша Ганчев обяви, че ще отговаря на въпроси на феновете. Крайният срок да запитате каквото пожелаете финансовия благодетел на „червените“ е в понеделник. 

След това се очаква Ганчев да отговори дори на неудобните такива, като не е ясно в какъв точно формат ще стане това. Вероятно под формата на видео. В момента цяла България чака именно тези отговори. Всички фенове на ЦСКА със свити сърца трепнат да разберат какво ще се случва с любимия им отбор. Защото въпросите в момента определено са много. Другата половина от сънародниците ни пък ехидно наблюдават случващото се с големия съперник, набързо забравили в какво положение се намираше техният клуб до преди няколко месеца. 

От тази гледна точка Гриша ще внесе ясното по много теми и вероятно интервюто му ще бъде коментирано надълго и нашироко в следващите дни, дори седмици. 

Трудно е да се правят предвиждания по какъв начин ще подходи бизнесменът към тази ситуация, но едно е сигурно – ЦСКА го чака интересно лято. 

Видяно 37 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.