Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Клуж продължава в следващия квалификационен кръг според bet365

0
чфр клуж пюник

В сряда вечер ще се изиграят последната част от реваншите от първия квалификационен кръг за влизане в Шампионска лига. В 21:30 ч. (българско време) един срещу друг се изправят отборите на ЧФР Клуж и Пюник Ереван, като първата среща в Армения приключи без голове. Мачът ще се проведе на ст. „д-р Константин Радулеску“ в Румъния.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава резонно предимство на домакините. Коефициентът за победа на Клуж е 1.22, докато този за гостите е 9.50. Равенството пък е оценено на 5.50. Чрез мобилната bet365 апликация вие получавате достъп до стотици събития от България и света на телефона или таблета ви.

Играчите на Даниел Петреску спечелиха осмата си титла на Румъния през миналия сезон. „Железничарите“ играха в груповата фаза на Лигата на конференциите през последната си евро кампания, но не успяха да достигнат фазата на елиминациите.

Възпитаниците на Йенише Меликян спечелиха рекордна 15-та титла на Армения през последния сезон. „Академията“ не е играла в квалификационен кръг на Шампионска лига от 2015-та, когато спечели последната си титла.

Видяно 40 пъти

Автор

Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.