Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Чилич е на 1/2-финал в Лондон според bet365

0
марин чилич

Тенис турнирът от сериите ATP 500 в Куинс, Лондон, навлиза в решителната си фаза. В петък (17.06) от 11:00 ч. (българско време) в битка за място на 1/2-финалите един срещудруг се изправят 33-годишния Марин Чилич от Хърватия и 23-годишният Емил Руусувуори от Финландия.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава сериозно предимство на опитния балканец. Коефициентът за победа на Чилич е 1.36, докато този за Руусувуори е 3.20. Нашето специално bet365 ревю ви дава пълна картинка за това какво да очаквате от водещия букмйекър в света.

Високият близо 187 см квалификант заема 56-то място в световната рабглиста. Емил отстрани четирима противника досега, двама от които бяха представители на домакините. Финландецът е дал само два сета до този момент. Двамата никога не са играли помежду си на тревна настилка.

Високият близо 198 см балканец гони своята 21-ва професионална титла. Чилич заема 17-то място в световната ранглиста, а в схемата на турнира е поставен на седма позиция. Хървтаинът се справи с двама опоненти, акто един от тях бе представител на домакините, давайки само един сет до този момент.

Видяно 17 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.