Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Човек ли трябва да умре на стадиона, за да бъде наказан Левски?

1
Левски
Снимка: lap.bg

В България има и винаги е имало писани закони – дори сме сред първите още от времето на Хан Крум. Проблемът е, че не се спазват. Футболът ни е отражение на всичко в държавата и съвсем логично чувството за безнаказаност у някои хора се пренася в най-великата игра.

След победата на Левски над Берое с 1:0 старши треньорът на „сините“ си позволи да направи меко казано скандално изказване.

Ето какво сподели Станимир Стоилов:

„Не съм доволен. След като казват, че няма доказана повреда на лицето, трябваше да отменят наказанието, както при други отбори“.

За Мъри хвърлянето на бомба по скамейката на професионален футболен отбор не е от значение. Той търси повреда на лицето. Явно трябва да умре човек, за да има сурово наказание. А такова трябва несъмнено винаги да се дава, щом фен на който и да е отбор умишлено замеря живи същества с бомби на стадиона. Нека не се връщаме към случаите с ранени и осакатени завинаги хора заради подобни действия. 

Жалко е да правиш подобно изказване на фона на новината за около 180 загинали на футболен мач в Индонезия. Бройката продължава да расте. 180 семейства завинаги останаха очернени, а ние търсим доказана повреда на лицето?!

Браво, Апелативна комисия, браво, БФС, браво, Мъри! Вече две седмици в интернет се върти клип как въпросната „бомбичка“ пада непосредствено до хората от щаба на ЦСКА. Самозабравилият се треньор, който натисна футболния съюз и прецедентно призова феновете да посетят мач пред закрити врата, обаче е на мнение, че санкцията трябвало напълно да бъде отменена! „Както при други отбори“.

Защо изобщо винаги се гледат други отбори? Кога ще се понесе вина? Какво е посланието към извършителите?

Хвърляйте бомби по хората и няма да бъдете наказани.

Това каза БФС на цяла България с решението си в понеделник. Другото послание е, че щом Левски се оплаче – хората в Бояна ще клекнат, за да не изгубят подкрепата на „сините“ към Борислав Михайлов. Пуст кокъл… няма пускане и това е. 

После някои били „сами срещу всички“. Разбира се. Но пък затова идват Хамрун Спартанс и още незнайни герои и те правят за резил насред София. Съдбата си знае работата.

Видяно 396 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.

Един коментар

Коментирай
  1. Кирил Стоянов
    Браво!Добре казано и вярно!