Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Чочев: Време е за първи трофей на ЦСКА 1948

0
Ивайло Чочев 1948
Lap.bg

Лидерът ЦСКА 1948, Ивайло Чочев, е на мнение, че шестгодишният най-клуб вече е узрял да спечели първия си трофей. Халфът коментира и победата над Ботев (Враца) с 5:2 от петия кръг на efbet Лига, при която той блесна с четири гола.

„Най-радостното е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия. Наистина за мен беше един специален мач, в който вкарах четири гола, за което искам да благодаря на целия отбор, защото без тяхната подкрепа нямаше да отбележа тези попадения“, започна Чочев.

„Радващо е, че Младен Кръстаич ходи на доста мачове. Така ще придобие по-добра представа за българския футбол и футболисти. Мисля, че във всички отбори има добри млади играчи, които така могат да получат шанс и да са бъдещето на националния отбор. В нашия тъм също е така и те могат да бъдат повикани.“

„Миналата година след шест кръга имахме една точка, а сега сме горе в класирането, разликите са очевидни. Отборът играе добре, вкарва голове и не допускаме много, мисля че е време нашия клуб да спечели нещо“, завърши Ивайло Чочев.

Видяно 13 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.