BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Четирима от ЦСКА имат малко време, за да се докажат

0
ЦСКА Яник-Сони Вилдсхут
Lap.bg

Четирима футболисти на ЦСКА трябва да използват оставащите мачове до края на сезона, за да докажат, че имат място в тима. Ръководството на „червените“ ще следи представянето на Федерико Варела, Йоан Бай, Бисмарк Чарлс и Яник Вилдсхут, за да прецени дали да ги остави в отбора и за следващия сезон.

Бай бе привлечен в началото на сезона, когато наставник бе Любо Пенев. Той започна сезона като титуляр, но постепенно загуби мястото си и вече все по-рядко влиза на терена. Качествата на Варела никой не ги отрича, но плеймейкърът често е контузен и не показва най-доброто от себе си.

Бисмарк Чарлс вдъхна много надежди, че ще бъде основен играч на ЦСКА и главен реализатор, но в последните 14 срещи не се разписа нито веднъж. Преди това той вкара два гола, а освен това донесе Купата на България на „червените“.

Вилдсхут е най-голямата енигма в клуба. Треньорът Стойчо Младенов няколко пъти обяви, че вижда качествата му и ще продължи да залага на него. Той обаче не успява да се отблагодари. Нидерландецът все още няма гол, а записа вече 15 мача.


Видяно 23 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.