Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Черно море загуби голямата си звезда за началото на сезона

0
Евгений Сердюк
Източник: ПФК Черно море

Нападателят на Черно море Евгений Сердюк ще се възстановява още около месец от контузия. Украинецът премина ядрено магнитен резонанс и резултатите показаха, че той няма да бъде на разположение на Илиан Илиев за началото на сезона. 

Притесненията бяха свързани със счупване или за скъсани връзки на глезена, което щеше да го извади за много повече. Сердюк получи травмата в мача с Локомотив Пловдив, когато още на полувремето беше откаран в болницата в Разлог за ренгенова снимка.

Оказа се, че една от връзките на глезена е разкъсана. Заради това на първи време ще е обездвижен около две-три седмици, след което ще започне раздвижвания.

Припомняме, че тази година първенството ще започне по-рано заради Световното първенство в Катар, което ще се проведе есента. 

Видяно 11 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.