Каземиро: Става ни жал за противниковите защитници

0
Бразилия
Twitter.com

Звездата на Бразилия и Манчестър Юнайтед – Каземиро, говори преди сблъсъка срещу Швейцария в понеделник. Селесао ще е без своя лидер Неймар, който получи контузия при победата с 2:0 над Сърбия.

Въпреки това Каземиро вярва, че в състава има достатъчно талантливи футболисти, които могат да покрият липсата.

„Можем да говорим с дни за Неймар, за това какъв футболист е и колко е важен за нашия отбор. Неизбежно е, защото той е най-известният ни футболист, но имаме играчи, които са на достатъчно добро ниво ниво като Винисиус Жуниор, Рафиня, Ричарлисон, Габриел Жезус…“, започна Каземиро. 

„Ние, които играем в защита, често се шегуваме, че ни е жал за защитниците на противниците, защото можем да го сменим Рафиня с Антони, Ричарлисон с Габриел Жезус, Родриго с Габриел Мартинели… Имаме избор в атаката, но това не променя факта, че Неймар е най-добрият ни играч“, добави той.

Видяно 27 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.