Каролина прегази Хюстън и продължава без загуба

0
нфл

Третата седмица от редовния сезон в Националната футболна лига на САЩ по американски футбол започна с убедителен разгром на Каролина Пентърс над Хюстън Тексанс. Гостите от Националната футболна конференция (Юг) победиха с 9:24 и вече са едноличен лидер в класирането и в двете конференции на НФЛ.

Младият куотърбек на „Пантерите“ Сам Дарнолд направи много ислен мач, подавайки за 304 ярда. Той не подаде за нито един тъчдаун, но и негов пас не бе пресечен от защитата на Тексас. Двигателят на нападението на гостите все пак отбеляза два тъчдауна, влизайки в енд-зоната на домакините с топката в ръце. Уайд-рисийвърът на гостите Ди Джей Муур също бе на висота, хващайки 8 от 12-те подавания към него и грабвайки пасове за 126 ярда.

Защитата на Каролина също трябва да бдъе поздравена. Офанзивният лайнбек Хаасон Редик повали противниковия куотърбек 1.5 пъти, а колегите му докопаха Дейвис Милс още 2.5 пъти.

Играта по земята изобщо не вървеше за домакниите, които за целия мач записаха общо 42 ярда. Куотърбекът Милс подаде за един тъчдаун, но успеваемостта му беше 19 от 28 и едва 168 ярда.

Така след три изиграни срещи Каролина е с актив от 3 победи, а „Тексасците“ имат две поражения и един триумф. В следващия кръг „Пантерите“ гостуват на Далас Каубойс, а Хюстън ще пътува до Бъфало.

Видяно 7 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач