Камерун не може да се опълчи на Бразилия, смята Palms Bet

0
Бразилия
Twitter.com

Националните отбори на Камерун и Бразилия се изправят един срещу друг в последен мач от Група „G“ на Световното първенство по футбол. Двубоят ще се проведе в петък от 21:00 ч. българско време на ст. „Лузаил Иконик“ в Лузаил.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на петкратните световни шампиони. Коефициентът за победа на символичните гости е 1.40, докато този за домакините е 8.50. Равенството пък е оценено на 4.90. Платформата palms bet online ви дава възможност за залагане на стотици спортни събития от България и целия свят.

Възпитаниците на Ригоберт Сонг влизат в мача от трета позиция с аквит от една точка след първите два кръга. Африканците направиха 3:3 със Сърбия и загубиха от Швейцария с 0:1. „Непобедимите лъвове“ се нуждаят от задължителна и изразителна победа, за да имат шансове за второто място.

Играчите на Тите се намират на първо място с 6 точки срещу името си. „Кариоките“ спечелиха срещите си със Сърбия (2:0) и Швейцария (1:0). Южноамериканците се нуждаят само от точка, за да се бетонират на първото място.

Видяно 27 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.