Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

България в битка с Косово и Фарьорите да не е при футболните „джуджета“

0
България
Снимка: lap.bg

България разгроми Гибралтар с 5:1 в Лига на нациите, но все още не си е осигурила попадане в четвърта урна при жребия за квалификациите за Евро 2024. За да се случи това и да не зависим от резултатите на останалите отбори, трябва задължително да спечелим гостуването си на Северна Македония в понеделник в Скопие. 

Именно класирането в Лигата на нациите ще определи и урните при жребия за Евро 2024, който ще се тегли на 9 октомври. Към този момент ние сме във въпросната урна, защото сме на 40-о място със спечелените 6 точки, но след последния кръг не трябва да сме под 42-ра позиция.

Зад нас също с 6 точки, но с по-лоша голова разлика са Косово и Словакия, а с 5 пункта е тимът на Фарьорските острови. При негативно развитие могат да ни изпреварят още Северна Ирландия и Кипър.


Видяно 20 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.