Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Bwin чака много битка и малко голове на ЦСКА – Левски

0
ЦСКА Левски Греъм Кери
Lap.bg

Чаканата 17 години битка на финал за Купата на България между Левски и ЦСКА е все по-близо. Срещата е в неделя от 17:00 часа на стадион „Васил Левски“, а очакванията са за пълен стадион и страхотна атмосфера.

Двубоят обаче има голям заря д и е изключително важен и за двата тима. Левски привидно изглежда по-добре, но изходът е дербитата винаги е непредвидим, независимо кой в каква форма е.

Станимир Стоилов успя за кратко време да превърне Левски отново във фактор в родния футбол. На скамейката срещу него обаче ще бъде голямо име в световен мащаб – Алън Пардю.

Букмейкърите също са много предпазливи, когато става дума за коефициенти за финала между „сини“ и „червени“. Bwin предлага абсолютно изравнени ставки – успех на който и да е от тимовете в редовното време е оценен на 2.55, докато равенството е с коефициент 3. Можете да се възползвате от бонусите на Bwin online и да заложите на своя фаворит.

Очакванията са и за ниска резултатност. Коефициентът за над 2,5 гола е 2.55.
Видяно 36 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.