Bwin няма съмнение кой ще спечели „Златната топка“

0

Краят на годината постепенно наближава, а футболните фенове започват да се вълнуват и от още една тема – различните годишни награди. Разбира се, най-важната е яснa – „Златната топка“.

Последните години всичко се решаваше между двамата големи – Роналдо и Меси. Сега обаче ситуацията е коренно различна. Двамата не направиха много силна година, а и други спечелиха Шампионска лига и ЕВРО 2020.

Въпреки това букмейкърът Bwin предлага като изявен фаворит Лионел Меси. Коефициентът му за вдигане на трофея е едва 1.42. Явно заради спечелената първа Копа Америка или заради нещо друго, но от Bwin нямат съмнение, че аржентинецът ще спечели най-важното индивидуално отличие.

Ако вие имате свой фаворит за „Златната топка“, можете да си направите регистрация в Bwin и да се възползвате от бонус кодовете.

Далеч след Меси като втори фаворит е Робърт Левандовски (6.50 коефициент), а трети е европейският шампион с Италия Жоржиньо (7.00). Кристиано Роналдо е поставен на пето място със ставка 13.00. Н’голо Канте може да умножи залога ви по 9.00, ако смятате, че ще спечели.

Видяно 11 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.