Bwin има фаворит за големия сблъсък Фюри – Уайлдър

0
Фюри-Уайлдър

На 10 октомври ще се състои една от най-дългоочакваните боксови битки. Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри и доскорошният притежател на титлата Дионтей Уайлдър ще се изправят един срещу друг, за да завършат своята трилогия и да определят кой ще се бие за обединение на всички титли в категорията.

Първата среща между двамата завърши с равенство, макар да имаше доста спорове дали Уайлдър е нокаутирал Фюри и дали реферите не са броили повече от 10 секунди, докато британецът бе на пода.

Втората битка премина изцяло под доминацията на Фюри, който нокаутира своя американски съперник в седмия рунд.

„Циганския крал“, който все още няма загуба на ринга, е фаворит в двубоя, а така мисли и букмейкърът Bwin. Коефициентът за победа на Фюри е 1.40, докато за Уайлдър е 3.00. Очакванията са, че британецът ще спечели предсрочно срещата, а коефициентът за това е 1.91.

Ако смятате, че букмейкърът логично фаворитизира Фюри или пък според вас ще се случи това, което стана в мача Джошуа – Усик и аутсайдерът ще надделее, то можете да се възползвате и да вземете начален бонус в Bwin до 222 лв при регистрация.

Уайлдър вече обяви, че е съвсем друг боксьор от последната му среща с Фюри и много хора са убедени, че може да се повтори случилото на Усик – Джошуа. От друга страна обаче несъмнено Фюри е смятан за най-добрия боксьор в тежка категория в момента.


Видяно 10 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.