Bwin дава високи шансове на България за втора победа

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

България гостува на Литва в мач от група „С“ на световните квалификации. Отборът на Ясен Петров ще преследва победа в двубоя в събота (9 октомври), след като именно срещу този тим записа първи успех в кампанията с 1:0.

Литва е абсолютният аутсайдер в нашата група, където са още Италия, Швейцария и Северна Ирландия. Отборът е с 0 точки и 5 загуби, а головата разлика е 1:13.

Всичко това дава доста добри шансове на България да си тръгне с 3 точки. Определено при Ясен Петров се вижда прогрес в играта на тима, а подмладяването минава безболезнено. В София бе измъкната победата с гол в 82-ата минута на Ивайло Чочев, но показаното на терена не се отрази в резултата. Българският тим беше далеч по-добър от съперника си, но пропиля редица положения за гол.

Логично на фона на всичко това букмейкърът Bwin дава предимство на България, а същевременно коефициентът е доста добър – 1.87. За равенство се предлага ставка 3.40, а за победа на домакините от Литва коефициентът е 4.10.

Очакването на букмейкъра е да има малко голове, а с опцията „създай залог“ може да комбинирате вижданията си за краен резултат и за брой голове.

Също така, ако сте изцяло съгласни с предлаганите коефициенти, може да заложите за победа на България и под 2,5 гола в мача на коефициент 3.50.

Видяно 6 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.