Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Bwin дава 2.00 Белгия да победи Мароко

0
Белгия
Снимка: Twitter

Белгия записа победа с 1:0 над Канада в първия си мач на Световното първенство в Катар и се готви за втория си двубой. Този път съперник е Мароко, който направи 0:0 с Хърватия в дебютния си мач.

Белгийците са един от скритите фаворити на турнира и очаквано в повечето мачове получават ниски коефициенти. Този път обаче букмейкърът Bwin дава доста изравнени ставки. Успех на Белгия се котира на 2.00, докато за Мароко коефициентът е 3.80. Равенството е оценено на 3.30. Възползвайте се от бонусите на Bwin online и заложете на този двубой без риск.

Белгийците не бяха убедителни в мача с Канада, но „кленовите листа“ притежават доста добър отбор и малко повече са подценявани, отколкото трябва. От друга страна Мароко се представи добре в двубоя с Хърватия и дори имаше повече шансове за успех.

Видяно 28 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.