Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бусато: В ЦСКА няма титуляри и резерви

0
ЦСКА Густаво Бусато Саша Илич
cska.bg

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато обсъди актуалните теми в отбора. Той говори пред журналисти в навечерието на първия плейофен мач от Лигата на конференциите срещу швейцарския Базел.

Ето какво сподели той за състоянието на „червените“, конкуренцията на Димитър Евтимов, целите през сезона и още.

„В момента всичко в клуба се развива много добре. Намираме се в добър момент от развитието ни и сме щастливи. Надявам се обаче да постигнем много по-големи успехи. Също така се старая да помагам на ЦСКА. Саша Илич е много взискателен старши треньор. Иска от нас постоянно да се подобряваме. Личната ми задача е да стоя много близо до защитата и да им помагам при изнасянето на топката“, разкри Бусато.

„За мен най-важният фактор е нападението. Когато атакуващите футболисти пресират, помагат и на защитниците. Тяхната задача е да стоят по-високо. Един отбор не се пази от голове само със защитниците. Много важна е синхронизацията между всички линии. Треньорът винаги ни казва, че независимо кой играе, трябва да даде своя отговор на терена. Няма значение дали е българин, италианец или бразилец. Ние всички сме един отбор. Играем 20-30 души. Някои са млади, други по-опитни, но това няма значение. Всички ние защитаваме честта на ЦСКА и това е преди всичко“.

„С Димитър Евтимов сме заедно толкова дълго, защото постигаме своите резултати. Винаги трябва да уважаваме и подкрепяме този, който играе. Помагаме си всеки ден и на всяка тренировка. Целта ни е този, който е на терена, да защитава подобаващо цветовете на ЦСКА. Стоян Колев има много важна роля в подготовката на вратарите. Знам, че има много големи успехи. Сега заедно се опитваме да ги достигнем“, продължи бразилецът.

„Никой не вярваше в това, което постигнахме. Много хора не вярват в ЦСКА и този път. Същите не вярваха и срещу Сейнт Патрикс. Само че ние сме единно семейство и това не зависи от резултата. Знаем, че ще продължим да бъдем силни“.

„Срещу Базел винаги е трудно. Те имат много качество в състава си. Няма чак такава разлика дали ще бъде в един, или в два мача. Те са отбор на друго ниво. Това, че тогава ги победихме не означава, че и сега ще го направим. Тогава беше сбъдната мечта. Радост, която не мога да обясня. Всички мечтаеха за този успех и ние го постигнахме. Сега имаме шанс да повторим това постижение“, категоричен е Бусато.

Видяно 10 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.