Бърни Екълстоун изненада с новина феновете на Формула 1

0
Люис Хамилтън
Снимка: Twitter

Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун изненада феновете на Големия керван, като обяви, че дните на Люис Хамилтън във Формула 1 са приключили. Според него загубената титла в последната обиколка на изминалия сезон е довела британеца до това решение.

91-годишният Екълстоун е разговарял с бащата на Хамилтън и изрази мнение, че седемкратния шампион няма да се завърне повече на пистата.

„Не мисля, че ще се завърне. Смятам, че няма да се състезава през следващата година. Разочарованието му от Абу Даби е твърде голямо. Сега е със 7 титли – колкото и Михаел Шумахер, и това е идеалният момент да се насочи към модата“, каза Екълстоун.

„Преди няколко дни говорих с баща му и веднага разбрах, че той не иска да говори за бъдещето на сина си“, завърши Екълстоун.

Видяно 22 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.