Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

България ще възвръща стария си блясък на Световното

0
Владислав иванов волейбол българия
volleyballworld.com

Време е за Световното първенство по волейбол. Шампионатът на планетата ще бъде открит от нашия национален отбор с много тежък мач срещу Полша в петък. 

Момчетата на Николай Желязков са в група още със САЩ и Мексико, като само първите два тима си гарантират класиране напред. Задачата ще бъде много трудна, но „лъвовете“ неведнъж са се доказвали през годините и са взимали скалпове на големи сили на паркета. 

Все още пазим лоши спомени от турнира през 2018 година, когато останахме зад Полша и Иран. Този път ще трябва да бием някой от силните селекции – поляци или американци. Лоша новина е контузията на опитния Тодор Скримов, който пропуска първата среща. Все пак би трябвало да се завърне в игра след нея. 

България има традиции във волейбола и никога няма как да бъде слагана сред аутсайдерите. В момента в националната гарнитура навлиза много силно поколение. Младоците ни завоюваха куп призови места от последните международни турнири и сега са жадни да се докажат при мъжете. 

Време е България да изтрие праха от витрините с медали в музея и да възвърне стария си блясък. 

Видяно 20 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.