Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

България реди контрола с Германия за 100 години БФС

0
Кирил Десподов България национали
Lap.bg

Националният ни отбор по футбол е свързан с много любопитна приятелска среща. Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов преговаря с Германия за спаринг през 2024 година.

„Да, разговаряме и сме в напреднала фаза, но още няма окончателно решение или потвърждение. Надяваме се да играем с Германия за 100-годишнината на БФС и създаването на националния ни отбор, който изиграва първия си мач през 1924-а. Засега обаче германците искат да мине световното първенство в Катар и участието им там“, коментира Касабов. 

Той е в много близки отношения с колегите си от Германия от години. Ако немците приемат Евро 2024, няма да играят квалификации, а само контроли. Тогава по всяка вероятност една от тях ще е срещу нашата селекция. Много е възможно да се стигне до среща и през 2023 година. 

Видяно 12 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.