Букмейкърът “8888.bg” стана спонсор на Пирин

0

Букмейкърът “8888.bg” стана спосор на елитния Пирин (Благоевград). Днес отборът се събра на първа тренировка от подготовката за пролетния полусезон, а на специална пресконференция бяха предатавени новия треньор Радослав Митревски, новият шеф на ДЮШ Петър Карачоров и новото лого на букмейкърската компания, което ще бъде на гърдите на футболистите.

Вижте ревюто на букмейкъра 8888.bg в Nostrabet.

„Радвам се, че в тези тежки времена успяваме да разширим партньорствата и да работим за един добър продукт, който искаме да постигнем всички. Смятам, че марката „Пирин“ е наистина една добра основа, чрез която да покажем как можем да вървим напред. Това е възможно заради съвместните усилия на Общината, на спортния отбор, на инвеститорите. Ключовата дума за развитието на ФК „Пирин“ се нарича партньорство”, каза кметът на Благоевград Илко Стоянов.


„Пирин се движи в правилна посока и се радвам, че въпреки свиването на бюджета футболистите на секундта се съгласиха да си намалят заплатите. Николай Бодуров, Петър Занев, Станислав Манолев, Станислав Дяков и Слави Костов за миг не се поколебаха. Ако не бяха усилията на кмета Стоянов и футболистите, може би нямаше днес да направим първа тренировка на Пирин”, каза от своя страна директорът Таско Тасков.

На стадион „Христо Ботев“ в Благоевград беше отслужен и водосвет за здраве преди първата тренировка.Видяно 50 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.