Бруно Акрапович съди ЦСКА за неизплатено обезщетение

0
цска бруно акрапович
Снимка: lap.bg

Само ден след като стана ясно, че ЦСКА е спечелил дело на стойност близо 300 000 евро, днес се разбра, че още един бивш служител на „Армейците“ ще си търси правата чрез съд. Става въпрос за бившия наставник на „червените“ Бруно Акрапович, който все още не е получил обезщетението си за преждевременното му освобождаване, съобщава „Мач Телеграф“.

Босненецът споделя, че ръководството на ЦСКА му дължи близо 100 000 неустойка, но 53-годишният специалист все още не е получил тази сума. Именно това е накарало Акрапович да се обърне към ФИФА близо половин година след като бе уволнен от „Борисовата градина“.

Акрапович бе начело на столичани близо 5 месеца и бе сменен на поста то Любослав Пенев в края на март 2020 г. Сега босненецът е начело на северномакедонския шампион Шкендия (Тетово).

“Аз съм спокоен, че ще си взема парите, но не в това е въпросът. Разочарован съм от некоректното отношение. Очаквах хората от ЦСКА да си удържат на думата. За мен мъжката дума е значела повече от договор. Все пак аз работих коректно и помогнах на клуба да си осигури добър приход“, споделя Акрапович пред изданието.

Видяно 6 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач