Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бразилски клуб потвърди трансфера на Рик в Лудогорец

0
Рик Джонатан
Снимка: Twitter

Бразилският клуб Сеара потвърди трансфера на бразилския нападател Рик Джонатан в Лудогорец. Сделката бе официално оповестена от президента на „Алвинегро“ Робинсън де Кастро. В неделя клубът и играчът направиха прощални публикации.

През миналата седмица Рик пътува до България, за да премине обстойни медицински прегледи и да сложи своя подпис под договора си с Лудогорец. Десекратният шампион на България ще плати 750 000 евро за 80 % от правата на играча. 100 хиляди от сумата ще бъде преведена на Ивоти-PС, клубът, в който нападателят израстна. Договорът на Рик с Лудогорец е за три години и половина – до 30 юни 2025 година.

22-годишният Рик пристигна в Сеара през 2018 година, все още в младежките категории. Той вече беше минал през академиите на Мото Клуб-МА, Бора Жуниор, Гремио и Ивоти-PС. През настоящия сезон Рик се наложи в състава на Сеара, като изигра 41 мача, 18 от които титуляр, и стана голмайстор на тима. 

Треньорът на Лудогорец Станисав Генчев очаква новото попълнение бързо да се сработи с Кирил Десподов, Пиерос Сотириу и Бернард Текпетей и шампионите да имат атомна атака.

Видяно 36 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.