BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бразилец кацна в София за подпис с Левски

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

До часове Левски ще обяви третото си ново попълнение. Става дума за млад бразилски флангови футболист, който вече е в България. Въпросният играч обаче не може да играе на върха на атаката и явно през новия сезон там ще се редуват Билал Бари и Ивелин Попов. 

Новото попълнение ще мине прегледи и ще подпише договор. До края на седмицата 21-годишният играч ще се качи на лагера на отбора в Самоков. За него ще бъдат платени около 50 000 евро.

Очаква се така нужния централен нападател да дойде през зимната пауза. Дотогава скаутите и Станимир Стоилов ще наблюдават играчи, които биха паснали на изискванията за този пост.

Очаква се съвсем скоро окончателна развръзка с Филип Кръстев, като това ще бъде и последното действие на Левски на трансферния пазар.

Видяно 40 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.