Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Бразилец излетя към България, за да дойде при „сините“

0
Цунами
Снимка: сайт на Левски

Едно от новите попълнения на „сините“ Вендерсон де Фрейтас Соарес – Цунами се отправи към София. Бразилецът направи публикация в социалните мрежи, пожелавайки си Бог да го пази по пътя. „Бог да благослови нашето пътуване, първи полет за 2022 година“, написа Цунами. Той подписа договор с Левски през ноември за срок от две години и половина.

Първата тренировка от зимната подготовка на Левски е утре, а на нея Станимир Стоилов и очаква още един бразилец, който е халф и в последния си тим в своята родина е играл заедно с Цунами. Това е Велтон Фелипе Парагуа де Мело. Последният също публикува „стори“ от летището в Сао Пауло, с което показва, че тръгва на път, но без да уточнява за коя страна пътува. Със сигурност обаче Велтон идва в София и след като подпише медицински прегледи, ще парафира контракт с Лески.

Що се отнася до другото сигурно попълнение – Ноа Сонко Сундберг, той ще се присъедини към тренировките на „сините“ по-късно, тъй като от 9-и януари започва участие с националния отбор на Гамбия в турнира за Купата на африканските нации.

Видяно 22 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.