Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бранител на Ливърпул запълва дупка в отбраната на Франция

0
ибрахима конате ливърпул

Централният защитник на Ливърпул и бивш капитан на юношеския национален отбор на Франция Ибрахима Конате получи повиквателна за първия отбор на „петлите“. 23-годишният защитник бе повикан от Дидие Дешан, след като първоначално селецкионерът на Франция реши да не се възпозлва от услугите на младия Конате.

Причината, която Дешан изтъкна преди дни, когато бе запитан защо Конате не е сред повиканите, е че „Конате играе в система с двама централни защитници в Ливърпул, докато във Фрация Дешан залага на тройка централни бранители“.

Контузията на Рафаел Варан в мача с Дания от Лигата на нациите е накарала наставника на световните шамиони да преосмисли ситуацията и все пак да повика Конате, който ще направи своя дебют за мъжкия национален отбор в някой измежду мачовете на Франция с Хърватия и Австрия от Група 1 на Лига „А“ в Лигата на нациите.

Видяно 13 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.