Брейди и Бъкс обърнаха Ню Орлиънс в последната четвърт

0
том брейди нфл

Отборът на Тампа Бей Бъканиърс постигна изключително важна победа в преследване на плейофите на Националната футболна лига на САЩ. „Пиратите“ победиха като домакин тима на Ню Орлиънс Сейнст с 17:16, като 14 от точките на домакините дойдоха в заключителната четвъртина на двубоя.

Куотърбекът на Тампа Том Брейди подаде за 281 ярда (36/54) и за два тъчдауна, като едно негово подаване попадна в грешните ръце. Рисийвърите Рачаад Уайт (41 ярда) и Кейд Отън (28 ярда) уловиха подаванията на Брейди за тъчдаун. Нападението на Бъканиърс конвертира 54% от всички свои опити за трети даун, а Брейди бе повален на земята само един път.

Подавачът на гостите Ади Долтън направи солиден мач с 229 ярда (20/28) и 1 тъчдаун, като нито едно негово подаване не бе пресечене от противник. Играта по земя бе липсващото звено за „светците“, които успяха да навъртят едва 66 ярда с топка в ръце. Уайд рисийвърът Рашид Шахийд улови пасове за 75 ярда от 4 опита.

Така Бъкс псотигнаха трета победа в последните си пет срещи и вече са с актив 6-6, което им дава първо място в NFC юг. Сейнтс пък са последни в тази дивизия с 4 победи и 9 загуби.

Видяно 15 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.