Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Брадли де Нойер се разкая за картона срещу Сейнт Патрикс

0
ЦСКА Сейнт Патрикс Брадли де Нойер
lap.bg

Левият краен защитник на ЦСКА Брадли де Нойер беше избран за Най-добър играч на осмия кръг в efbet Лига. Нидерландецът получи наградата си и даде пресконференция пред медиите.

„Блaгодаря на съотборниците, на треньорите, благодаря, че получавам тази награда. Бях в Румъния, но там клубът не беше толкова голям като ЦСКА. Радвам се, че имах късмет да дойда тук и да подпиша с голям клуб като ЦСКА“, започна Де Нойер. 

„Не беше хубаво отпадането от Европа, не се почувствахме добре. Играем вече за шампионата. Също така не беше много умно от моя страна да реагирам на феновете“, защитникът коментира ситуацията след победата над Сейнт Патрикс с 2:0 в Дъблин. 

„Отидох към тях, бутна ме един, аз му отвърнах. Ако бях легнал на земята, всичко можеше да се размине. Съжалявам, че го направих това нещо и не бих го направил отново, защото изпуснах следващите мачове“.

„След мача веднага не говорихме със Саша Илич, защото празнувахме победата. После говорихме с него и ми каза в други случаи да лягам на земята. Събра се една тълпа, създаде се впечатление, че е имало стълкновение, а то нямаше, просто се бутахме. Саша Илич ми каза просто да лягам на земята и да викам и да не се поддавам на провокациите от феновете“, допълни Де Нойер. 

Видяно 16 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.