Божков: Новият спонсор на Левски е поредният „балон“

0 коментара
Васил Божков
Снимка: lap.bg

Васил Божков обяви в прав текст, че нищо добро не очаква Левски. Укриващият се в Дубай бизнесмен, на който клубът дължи 14 милиона лева, определи новия партньор на 26-кратните шампион за „балон“. Както е известно, от Левски обявиха, че германска компания за чипс им става рекламен спонсор.

Някои от средствата, които давах на Левски бяха под формата на кредити заради регулациите на УЕФА – за да може Левски да получи лиценз, разкри Васил Божков.

Феновете добре помнят какво направих на УЕФА. Новият спонсор ли? Това е поредният „балон“. Левски не го очаква нищо добро, каза още Васил Божков в „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV 1.

Любопитно е, че наскоро Наско Сираков заяви, че финансово положение на „сините“ е по-добро от миналото лято и задълженията стават по-малко. Дали Левски ще продължи да се справя с трудностите или Васил Божков ще се окаже прав, ще се разбере в хода на новото първенство.

Видяно 24 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.