BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ботевград не спа цяла нощ след титлата в баскетбола (ВИДЕО)

0
Ботевград
Снимка: Балкан

Феновете на Балкан отпразнуваха шумно спечелената титла на България по баскетбол. Ботевград не спа от радост, като пред залата се беше насъбрало шумно множество, забеляза Nostrabet.

Беше подготвена и ефектна заря, изстреляна в чест на шесткратните шампиони. Снощи Балкан победи Рилски спортист и затвори финалната серия с 3:1.

Заради наказание в залата нямаше почти никакви хора, но те изгледаха мача на видео стена пред входа на съражението. След последния съдийски сигнал баскетболистите се присъединиха към хората и запяха песните на победата.

Впоследствие още стотици изпълниха площада до Часовниковата кула в града, където приветстваха новите шампиони на България.

Така се повтори сценарият от 2019 година, когато отново този отбор донесе много радост на местните житили. Балканци се славят с реномето на една от най-шумните баскетболни агитки у нас.


Видяно 58 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.