Ботев позлатява Тодор Неделев

0
Тодор Неделев
Снимка: lap.bg

Феновете на Ботев Пловдив получиха прекрасна новина от шефовете. Тя е свързана с най-добрия футболист на отбора.

Ръководството е показало изключително уважение към Тодор Неделев и е увеличило значително заплатата за новия му договор, който трябва да бъде подписан до края на седмицата. Целта е Тошко да получи уважението, което заслужава и да помогне на тима да щурмува топ 6 през новия сезон.

Неделев и неговия агент настояваха за нов едногодишен контракт, а началниците – за тригодишен. Най-вероятно двете страни ще си стиснат ръцете за договор за две години или за една с опция за още една. В по-далечен план ръководството планира да избие инвестициите в Неделев, след като го продаде в чужбина, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

В момента Тодор Неделев се възстановява след операция на кръстни връзки на коляното, но очакванията са да бъде готов за игра през август и възможно най-бързо отново да е познатият лидер и обединителна фигура в тима.

Видяно 91 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.